Pazartesi - Cuma 09:00 - 17:00 0(374) 215 84 84info@cagsu.com
E-Randevu
Online Randevu
E-Sonuç
Online Sonuçlar
E-Danışma
Online Danışma Hattı

Beslenme ve Diyet Polikliniği

Çağsu Hastanesi Beslenme ve Diyet Merkezi’nde görevli diyetisyen, hastaları ziyaret ederek, beslenme desteği, konsültasyonu, danışmanlığı ve eğitimi gibi geniş bir yelpazede çalışarak hastaların günlük yemek listelerini düzenler.
Anasayfa > Çağsu Hastanesi Bolu > Birimlerimiz > Beslenme ve Diyet Polikliniği
Beslenme ve Diyet Polikliniği

Beslenme ve Diyet Polikliniği

Çağsu Hastanesi Beslenme ve Diyet Merkezi’nde görevli diyetisyen, hastaları ziyaret ederek, beslenme desteği, konsültasyonu, danışmanlığı ve eğitimi gibi geniş bir yelpazede çalışarak hastaların günlük yemek listelerini düzenler. Doğru beslenme bilincini geliştirmek, yaygınlaştırmak ve pekiştirmek amacıyla, hasta ve hasta yakınlarıyla yapılan birebir görüşmelerin yanı sıra, afiş, broşür, basın haberleri, konfrerans gibi yollarla bilgilendirme çalışmaları yürütür.

Obezitenin çağımızda bir hastalık olarak kabul edildiği dikkate alınarak "kilolu" veya "obez" sınırlarına giren kişilere, herhangi bir hastalığı olmasa bile, beslenme alışkanlığının değiştirilmesi, doğru beslenme bilincinin yerleştirilmesi ve bunların doğru egsersiz programları ile tamamlanması yönünde belirli programlar hazırlar. 

  • Hastane mutfağına alınan her türlü malzemenin kontrolü,
  • Hastane mutfağı genel hijyen kontrolleri,
  • Hasta Mönüleri (Normal ve Diyet)
  • Özel beslenme programları için personel ve aşçıların eğitimi

0(374) 215 84 84
info@cagsu.com

Çalışma Saatleri

Birimde Görevli Doktorlar